flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідачів Южду Богдана Михайловича, Кривенького Ігоря Івановича, Зайцеву Марію Іванівну для розгляду справи на 30 квітня 2024 року

15 квітня 2024, 09:30

В провадженні Чортківського районного суду Тернопільської області знаходиться справа за позовом Кривенького Петра Івановича до Южди Богдана Михайловича, Кривенького Ігоря Івановича, Зайцевої Марії Іванівни, третьої особи без самостійних вимог приватного нотаріуса Чортківського районного нотаріального округу Тернопільської області Усик Г.Я. про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом, -

 У справі відкладено підготовче судове засідання до 10 год. 00 хв. 30 квітня 2024 року в залі засідань № 4 Чортківського районного суду Тернопільської області, за адресою м. Чортків, вул. С. Бандери, 13.

Суд викликає відповідачів  Южду Богдана Михайловича, Кривенького Ігоря Івановича, Зайцеву Марію Іванівну для розгляду справи.

У разі неявки відповідачів у судове засідання відповідно до ст. 223 ЦПК України, справа буде розглянута по суті за їх відсутності на підставі наявних матеріалів.

 

Суддя Чортківського

районного суду

Н.В.Яковець