flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Ракоч Анастасії Володимирівни, Ракоч Лідії Ярославівни, Плюти Сергія Ярославовича, Плюти Данути Фрідріхівни для розгляду справи на 30 серпня 2021 року

16 червня 2021, 09:07

У провадженні Чортківського районного суду Тернопільської області знаходиться цивільна справа за позовом Янчишина Михайла Васильовича до Плюти Ярослава Лукіча, Ракоч Анастасії Володимирівни, Ракоч Лідії Ярославівни, Плюти Людмили Ярославівни, Плюти Сергія Ярославовича, Плюти Данути Фрідріхівни, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Шляховик» про усунення перешкод в користуванні власністю.

Підготовче судове засідання по справі призначено на 14 годину 30 хвилин 30 серпня 2021 року в залі судового засідання № 3 Чортківського районного суду за адресою м. Чортків, вул. С. Бандери, 13.

Суд викликає по цій справі відповідачів Ракоч Анастасію Володимирівну, Ракоч Лідію Ярославівну, Плюту Сергія Ярославовича, Плюту Дануту Фрідріхівну.

В разі неявки відповідачів в судове засідання справа буде розглянута по суті за їх відсутності на підставі наявних матеріалів.

 

Суддя Чортківського

районного суду

В. І. Парфенюк