flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду третьої особи приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Солонець Тамари Миколаївни для розгляду справи на 25 березня 2024року.

14 березня 2024, 08:54

У провадженні Чортківського районного суду Тернопільської області знаходиться справа за позовною заявою  Походжай Стефанії Василівни до Товариства з Обмеженою Відповідальністю «Фінансова Компанія «Європейська Агенція з Поверення Боргів», треті особи: Приватний нотаріус Київського міського  нотаріального округу  Солонець Тамара Миколаївна, приватний виконавець виконавчого округу Тернопільської області Мелих Анатолій Іванович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Підготовче судове засідання в справі призначено на 10 годину 20 хвилин 25 березня   2024 року в залі судового засідання № 1 Чортківського районного суду за адресою м. Чортків, вул. С. Бандери, 13.

Суд викликає по цій справі третю особу приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу  Солонець Тамару Миколаївну.

 В разі неявки третьої особи Солонець Т.М.  в судове засідання справа буде розглянута по суті за її відсутності на підставі наявних матеріалів.

 

Суддя Чортківського

районного суду

 Лариса. Запорожець