flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільна нарада в.о. голови Чортківського районного суду з начальником Чортківського районного сектору №4 філії ДУ Цетр пробації в Тернопільській області

05 лютого 2024, 16:34

Спільна нарада в.о. голови Чортківського районного суду з начальникомЧортківського районного сектору № 4 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області

02 лютого 2024 року в приміщенні Чортківського районного суду Тернопільської області в.о.голови суду Наталією КОЛОМІЄЦЬ проведено спільну нараду з працівникамиЧортківського районного сектору № 4 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області та начальником Марією ГАЛАТ.

На зустрічі було обговорено наступні проблемні питання:

  1. Щодо наголошення у підготовчому засіданні обвинуваченим на необхідності використати право брати участь у складанні досудової доповіді.
  2. Порядок надання Чортківським районним сектором № 4 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області в Чортківський районний суд Тернопільської області письмових повідомлень щодо надання додаткового терміну для складання досудової доповіді, у разі виникнення об’єктивних обставин, які унеможливлюють своєчасне подання досудової доповіді.