flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято рішення про відставку судді Чортківського районного суду Тернопільської області Парфенюка В.І.

21 лютого 2024, 12:03

                                                                                   

       

Колектив Чортківського районного суду Тернопільської області дякує за самовіддану й багаторічну працю Василю Івановичу Парфенюку, який 40 років своєї трудової діяльності присвятив служінню Закону та здійсненню правосуддя.

Шановний Василь Іванович!

Бажаємо ніколи не втрачати віри у краще та продовжувати ділитися своїм досвідом, мудрістю і знаннями з молодим поколінням.

Міцного Вам здоров’я, сімейного добробуту та злагоди, спокою та затишку, миру, радості і довгих років життя!

З повагою та вдячністю колектив Чортківського районного суду Тернопільської області. 

Довідково: 

Згідно Указу Президента України від 27 червня 1996 року  № 484/96 Парфенюка Василя Івановича обрано на посаду судді Чортківського районного  суду.

Постановою Верховної Ради України від 21 червня 2001 року "Про обрання суддів" обраний на посаду судді Чортківського районного суду Тернопільської  області безстроково.

З 14 квітня 2023 року Парфенюк Василь Іванович очолював колектив Чортківського районного суду Тернопільської області, будучи обраним зборами суддів на посаду голови Чортківського районного суду Тернопільської області.

Рішенням  Вищої ради правосуддя від 15 лютого 2024 року № 404/0/15-23 Парфенюка Василя Івановича звільнено з посади судді Чортківського районного суду Тернопільської області у зв’язку з поданням заяви про відставку.

 

Прес-служба суду