flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 грудня 2019 року відбувся семінар для працівників апаратів суддів

12 грудня 2019, 09:28

10 грудня 2019 року відбувся семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів з метою підвищення рівня кваліфікації на тему: “Правове регулювання проходження державної служби в судах» організований Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Участь у семінарі взяли працівники апаратів судів області (загалом 126 осіб), а також керівник апарату суду Грузінська Н.С., заступник керівника апарату Гикавчук В.Я., консультант суду (по роботі з персоналом) Козак О.В.

Відкрив семінар головний спеціаліст Чернівецького регіонального відділення Національної школи суддів України – Віталій Гикавий, який ознайомив присутніх з метою, регламентом роботи заходу та актуальними питаннями, передбаченими програмою.

Вітальними промовами до учасників заходу звернувся голова Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області Роман Грицак і начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк, які відзначили актуальність даного періодичного навчання, висловили вдячність слухачам за їхню готовність здобувати нові професійні знання.

Відповідно до навчальної програми на семінарі розглянуто низку проблемних питань, які виникають під час проходження державної служби в судах. Упродовж семінару слухачі отримали відповіді на питання щодо порядку та умов прийняття на державну службу, взяли участь в обговореннях і дискусіях та отримали вичерпні відповіді на всі поставлені запитання.

Після закінчення заходу учасники семінару отримали сертифікати.

Прес-служба суду.